Getuigenissen

Timothy & Vanessa

Super begeleiding door supertoffe mensen! Wij kwamen samen e-fitten als koppel en dit was top. Een echte aanrader voor het sporten met e-fit en voedingsadvies! Wij zijn reeds veel kilo's en centimeters kwijt.

Vanessa

Eindelijk "mijn ding" gevonden. Nu kan ik mijn sport makkelijk inplannen in mijn drukke werkschema. Ik ga vol motivatie sporten want DoEfit is gewoon leuk en de begeleiding is super! En beter nog, er is resultaat, zowel mentaal als fysiek. Dit al na enkele sessies. Doe(fit) zo verder.

Anne-Fien en Bart

Wij begonnen samen vol goesting aan ons e-fit avontuur. Na een eerste proefsessie hadden we direct een goed gevoel bij de persoonlijke aanpak van Sofie en Pieter. De e-fit sessies zijn heel gevarieerd en de 2x 20 minuten vliegen voorbij. In combinatie met het juiste voedingsadvies gingen wij samen voor een nieuwe aanpak en de resultaten waren snel zichtbaar. De e-fit sessies zijn uitdagend, maar tevens ook ontspannend. De sessies starten of eindigen met een gezellige babbel, is ook heel mooi meegenomen! Wij kijken uit naar het vervolg van onze sessies!

Ilse en Kurt

De Efit lessen passen perfect in onze drukke levensstijl. Kort maar krachtig en doeltreffend! Ook perfecte begeleiding, leuke oefeningen en heel leuk om dit als koppel te kunnen doen!

Jurgen

Super begeleiding! Op 3 maand tijd was ik 10 kg kwijt. Dit in een uitgebalanceerd proteïne dieet (zelfs lekker) gecombineerd met e-fit. Knop omdraaien en Pieter of Sofie hun instructie opvolgen. TOP! Doe zo verder!

Bjorn

Persoonlijk aanpak waardoor ik dit verkies boven gewone fitness. Houden rekening met gevoelige plaatsen zoals mijn rug en knie. De e-fit sessie is heel leuk. In 20 minuten ben je echt intensief bezig geweest, dat voel je ook. Heel leuke ervaring met deze toppers.

Lena

E-FIT is voor mij een bron van ontspanning. Ik ben altijd gemotiveerd om te beginnen sporten, maar ik vind nooit de motivatie of de tijd om te volharden. Mijn man is een kennis van Pieter en zo ben ik bij hem terecht gekomen. Ik wou dat wel eens proberen en startte met een proefles, zo kreeg ik de microbe al snel te pakken. het excuus van geen tijd hebben om te sporten werd al snel van de baan geschoven, omdat dit maar een goede 20 minuten duurt. Soms is het wel pittig, maar zo heb ik het graag. De begeleiding is iets wat mij enorm ligt, aangezien het een extra stimulans is om te komen sporten. Ik doe aan E-FIT om wat strakker te worden. Het is fantastisch om met Pieter en Sofie aan de slag te gaan, deze mensen zijn gepassioneerd in wat ze doen en helpen je op een professionele manier verder en er kan al eens een babbeltje vanaf. Dat vind ik ook belangrijk! Het geeft mij een beter gevoel!

Robby

Na vele jaren hier en daar een kilo extra opgepikt te hebben en na het slagen van een dieët van enkele collega’s op het werk besloot ik dat het tijd werd om ook aan mijn kilootjes te veel iets te doen. Na wat inlichtingen hier en daar, een proefsessie bij Pieter en Sofie van doefit en een duidelijke uitleg over een eiwitdieet van Pieter haakte ik de knoop door. Eind januari begon ik met fase 1 van het dieet. Vier weken later en ook 11 kilo lichter begon fase 2. Na enkele weken begon ik leuke reacties en aanmoedigingen te krijgen van collega’s, familie en vrienden. Nog eens 4 weken later stond de teller op -17 kilo. Heel wat lichter, niet alleen in cijfers maar ook een heel goed gevoel! De combinatie E-FIT en eiwitdieet valt goed vol te houden en als je vlot kilo’s verliest is het een stimulans om door te gaan. In alles wat je doet in het dagelijkse leven voel je je stukken beter. Sporten is weer leuk en gaat niet meer gepaard met blessures. Je merkt ook snel hoe snel je vooruitgang maakt door te sporten met E-FIT. Fase 3, het op gewicht blijven, lukt ook heel goed. Het betere gevoel in het dagelijkse leven alleen al is een motivatie om verder te gaan. Een grote dankjewel aan Pieter en Sofie voor de duidelijke uitleg, goeie tips, het geven van motivatie en de leuke E-FIT sessies. Zeker een aanrader om vlot kilo’s kwijt te raken en een andere levensstijl te ontwikkelen. Merci Pieter en Sofie

Vraag uw gratis proefsessie aan