E-FIT DE NIEUWE FITNESSMETHODE

Fit in 20 minuten met Electro fitness

Bij doefit kan u terecht om uw lichaam (terug) in vorm te krijgen, dit vanuit onze persoonlijke ervaring en studies.

Wij helpen u graag persoonlijk op weg naar een lifestyle change ofwel gewoon een maatje minder!

Met veel enthousiasme willen wij u helpen in uw zoektocht naar een strakker lichaam & evenwichtiger leven.

E-fit maakt gebruik van EMS technologie ( elektro musculaire stimulatie). Door middel van 20 pads verspreid in vest, broek, arm- en kuitgordels krijg je in slechts 20 min een volledige body work-out.

Persoonlijke aanpak
Snel resultaat
8x efficiënter dan gewone fitness
36 000 spiercontracties in 1 sessie
90% spierversteviging i.p.v 30% 
Snellere vetverbranding
Huidversteviging
Betere conditie & vitaliteit
Meer Spiergroei en kracht
Vermindert rugklachten en spierkrampen
Vermindert vetopslag en cellulitis
1e beurt vrijblijvend & gratis

belly-body-calories-diet-42069

Afslanken

Je krijgt een figuurcorrigerende training en huidbehandeling op al de vetrijke zones, zonder zware gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden de gewrichten volledig ontlast.

After baby

Snel slank, strak, fit en vol energie na de zwangerschap! Droomt u daar ook van ? E-fit werkt niet enkel op de dieperliggende, moeilijk te trainen buikspieren, maar is ook bindweefsel - en huidverstevigend. Dit alles heeft immers extra zorg nodig na de zwangerschap

Fitness

20 minuten E-Fit geeft meer resultaat dan 90 minuten intensieve fitness. Met één Elektro fitness sessie van 20 minuten krijg je het trainingseffect van 90 minuten intensieve fitness. De E.M.S technologie zorgt ervoor dat jouw spieren efficiënter samentrekken.

Getuigenissen

Timothy & Vanessa

Super begeleiding door supertoffe mensen! Wij kwamen samen e-fitten als koppel en dit was top. Een echte aanrader voor het sporten met e-fit en voedingsadvies! Wij zijn reeds enkele kilo's en centimeters kwijt.

Jurgen Dierickx

Super begeleiding! Op 3 maand tijd was ik 10 kg kwijt. Dit in een uitgebalanceerd proteïne dieet (zelfs lekker) gecombineerd met e-fit. Knop omdraaien en Pieter of Sofie hun instructie opvolgen. TOP! Doe zo verder!

Bjorn

Persoonlijk aanpak waardoor ik dit verkies boven gewone fitness. Houden rekening met gevoelige plaatsen zoals mijn rug en knie. De e-fit sessie is heel leuk. In 20 minuten ben je echt intensief bezig geweest, dat voel je ook. Heel leuke ervaring met deze toppers.

Vraag uw gratis proefsessie aan